Tento inovatívny produkt predstavuje novú generáciu dekoratívnych panelov, ktoré si získali rozsiahlu pozornosť po celom svete. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam a širokej škále využitia, tieto panely ponúkajú ideálne riešenie pre moderné obytné a komerčné priestory.

Výhody Dekoratívnych alebo Flexi Panelov:

  1. Nízkonákladová a Vysoko Pevná Alternatíva: Vyrobené z PVC materiálov, dekoratívne alebo flexi panely ponúkajú cenovo dostupnú alternatívu k prírodnému mramoru s vysokou pevnosťou.
  2. Odolnosť a Údržba: Tieto panely sú odolné voči poškrabaniu, škvrnám, opotrebeniu a plesniam. Ich hladký, lesklý povrch je navyše ľahko čistiteľný.
  3. Ekologický Výber: Flexi alebo dizajnové panely sú eco friendly, čo znamená, že sú výbornou voľbou pre zodpovedný dizajn.
  4. Flexibilita a Ľahká Manipulácia: S hmotnosťou len 20 kg a rozmermi 2700 x 1220 x 3 mm sú tieto panely ľahko manipulovateľné a pružné.
  5. Jednoduchá Montáž: Montáž je možná svojpomocne pomocou polymerového lepidla (napr. Mamut), čo zjednodušuje inštaláciu.

Použitie v Interiéri: Dizajnové alebo flexi panely sú ideálne pre výzdobu stien v komerčných a obytných priestoroch, ako sú reštaurácie, hotely, kancelárie, konferenčné miestnosti, obchodné centrá, kuchynské zásteny, obývacie a denné miestnosti. Ich univerzálnosť a estetická príťažlivosť vytvárajú bezkonkurenčný vizuálny efekt.

Dizajnové alebo flexi panely sú ideálnym riešením pre každého, kto hľadá inovatívne, ekologické a štýlové riešenie pre svoj interiér. S ich mnohostranným využitím, odolnosťou a jednoduchou montážou, predstavujú tieto panely budúcnosť interiérového dizajnu.

Veľa ďalšieho si môžete pozrieť priamo na našom instagrame: https://www.instagram.com/prdesign.sk/